Pääurakointi erikoistilojen ja -järjestelmien saneerauksissa

Rakennusurakoitsijan palvelut erikoistilojen ja järjestelmien saneeraukseen.

Olemme toimineet pääurakoitsijana esimerkiksi varavoimakoneiden uusimisprojekteissa sekä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien saneerauksissa.

erikoistilojen-saneeraukset


Otamme haltuun koko projektin

Rakennusurakoitsija eli pääurakoitsija pitää huolta urakan aikatauluista, työvaiheista, muista urakoitsijoista sekä tilaajasta. Vastaamme projektin kokonaishallinnasta sekä projektinjohdosta.

Rakennusurakoinnissa hyvä yhteistyö kaikkien toimijoiden ja tilaajan kanssa on olennaista. Kärsivällisyys, joustavuus, nopea reagointikyky ja hyvät projektinjohtotaidot takaavat onnistuneen kokonaisuuden, ongelmista selvitään ripeästi ja toimivat ratkaisut löydetään vaativissakin olosuhteissa.

Aikataulujen ja kustannusten hallinta

Aikataulutamme kaikki työvaiheet, jotta ne sopivat toisiinsa saumattomasti.

Projektin koko ei myöskään ole meille ongelma, sillä pystymme toteuttamaan sekä pienet että suuret ja pitkäkestoiset hankkeet luotettavasti alusta loppuun saakka.

Mahdollistamme muiden urakoitsijoiden työn sujuvuuden

Avustamme muita urakoitsijoita heidän työssään ja mahdollistamme sujuvat työskentelyolosuhteet kaikille projektiin osallistuville. Varmistamme, että muiden työt etenevät hyvin ja hallitsemme kokonaisuutta varmalla otteella. Pidämme huolta aikatauluista ja työvaiheista.

Kohteen toiminta ei saa häiriintyä

Kohteen toiminta ei välttämättä lopu saneerauksen ajaksi, vaan osa tilasta saattaa olla käytössä koko hankkeen ajan. Saneeraus ei saa vaikeuttaa tai vaarantaa kohteen, esimerkiksi sairaalan toimintaa mitenkään. Tämä lisää urakan haasteellisuutta, mutta ammattitaitoisella projektinjohdolla eri palaset saadaan toimimaan yhteen ongelmitta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Copyright 2018 © Agomar Oy