Julkisten tilojen saneeraukset

Julkisen sektorin saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit, palvelutalot ja virastot. 

Toteutamme kaikki saneeraukset ja muut muutostyöt kokonaistoimituksena. Uudistamme kaiken pintamateriaaleista aina talotekniikkaan. Teemme muun muassa tilamuutokset, ilmanvaihtotyöt, lämmitysjärjestelmän vaihdot sekä perusparannukset. 

Julkisten tilojen saneeraus

Sovitut työvaiheet ja aikataulut pitävät

Työvaiheet ja aikataulutuksen suunnittelemme yhdessä tilaajan kanssa ennen saneerauksen aloittamista. Hoidamme kaiken alusta loppuun aina purkutöistä viimeistelyyn ja siivoukseen asti. Kauttamme hoituvat myös kaikki kaluste- ja materiaalitoimitukset.
Joustavuuden ja hyvän reagointikykymme ansiosta selviämme myös yllätyksistä ja suunnitelmien muutoksista nopeasti, ja alkuperäiset aikataulut pitävät.

Tilan käyttäjien ja alueen turvallisuus

Hyvä saneerausurakoitsija huomioi sekä tilaajan että tilan käyttäjät urakan jokaisessa vaiheessa. Kiinnitämme erityistä huomiota urakka-alueen turvallisuuteen. Monessa projektissa lisähaastetta tuo tilojen osittainen käyttö – tietty osa rakennusta remontoidaan ensin, jonka aikana toiminta muussa rakennuksessa jatkuu normaalisti.

Julkisen rakennuksen, kuten koulujen ja päiväkotien käyttäjien turvallinen oleskelu ja kulku on varmistettava kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Myös pölynhallinta on olennaista. Kohteen toiminta ei saa häiriintyä ja tilojen käyttäjien turvallisuus tulee huomioida poikkeuksetta.

Kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa hyvä suunnittelu ja ennaltaehkäisy on avainasemassa.

Tarjoamme laadukkaat kokonaisratkaisut

Rakennusliikkeellämme on 10 vuoden kokemus saneerausurakoista. Teemme saneeraustyöt aina tunnollisesti alusta loppuun. Putki- ja sähkötyöt hoidamme luotettujen luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Copyright 2018 © Agomar Oy