Tuotanto- ja toimitilasaneeraus ammattitaidolla

Toimitilasaneeraus tai tilojen muutostyöt toteutetaan myymälöihin, toimistoihin ja erilaisiin tuotantotiloihin pitkällä kokemuksella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Saneerauskohteemme ovat kaikkea perinteisen toimiston, kivijalkamyymälän, suurtalouskeittiön ja uutistoimitustilojen väliltä. Pääasiassa teemme töitä yritysten, taloyhtiöiden sekä julkisten toimijoiden kanssa.

Pyydä tarjous!

Toimistosaneeraukset Toimitilasaneeraukset

Toteuttamamme toimitilasaneeraus Ylen uutistoimituksessa Helsingissä

Toteutimme kokonaisvaltaisen toimitilasaneerauksen Helsingissä sijaitsevan Svenska Ylen toimituksessa, jossa tarvittiin toimistotilojen nykyaikaistamista. Purimme vanhoja pintamateriaaleja, paransimme ilmanvaihtoa, muutimme rakenteita energiatehokkaammiksi ja modernisoimme ympäristön vastaamaan nykypäivää niin yleisilmeeltään kuin käytettävyydeltäänkin.

Tutustu referensseihimme!

Näin projekti etenee

  • Tarjouspyynnön toimittaminen meille sähköpostilla, soittamalla tai lomakkeen kautta
  • Laskemme tarjouksen toimitilasaneerauksesta
  • Sopimuksen laatiminen
  • Töiden toteuttaminen suunnitelman mukaan ja aikataulussa
  • Laadun tarkistus
  • Luovutus loppukäyttäjälle

Täsmällisyyttä ja laatua

Toimitilasaneeraus tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun yrityksen henkilömäärä kasvaa, tilat kaipaavat nykyaikaistamista tai tuotantotapa muuttuu. Talotekniikka ja esitystekniikka vanhentuvat modernissa työympäristössä nopeasti, joten teemme paljon töitä myös niiden parissa.

Asiakkaat ovat kiitelleet laadukasta työn jälkeämme ja aikataulujen pitävyyttä – urakkamme eivät ole koskaan myöhästyneet meistä riippuvaisista syistä. Sovitut aikataulut pysyvät, kuten myös kustannukset. Hoidamme koko työn aina purkutöistä kohteen viimeistelyyn ja siivoukseen.

Nopea reagointi

Tarkasta etukäteissuunnittelusta huolimatta yllätyksiä ilmenee korjausrakentamisessa varsin usein. Nopea reagointi muutoksiin ja hyvä ongelmanratkaisukyky erottaa urakoitsijat toisistaan. Joustavuus ja kokemuksen tuoma tietotaito siivittävät jo pitkälle.

Laatu

Henkilökuntamme on osaavaa ja motivoitunutta. Laadukas työnjälki, aikataulujen pysyvyys ja kustannustehokkuus ovat yrityksemme selkeitä vahvuuksia.

Kokonaispalvelu

Toimitilasaneeraus toteutetaan suunnitelmien ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Teemme kaikki työt alusta loppuun. Puramme ja uusimme kaiken tarvittavan, kuten pintamateriaalit, sähköistykset, LVI-järjestelmät  ja kalusteet. Sähkö- ja putkityöt toteutamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä luotettavaan ammattilaiseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Copyright 2018 © Agomar Oy