Toimisto-, liiketila- ja tuotantotilasaneeraukset

Toteutamme myymälöiden, toimistotilojen sekä erilaisten tuotantotilojen muutostyöt.

Saneerauskohteemme ovat kaikkea perustoimiston, kivijalkamyymälän, suurtalouskeittiön ja uutistoimitustilojen väliltä. Pääasiassa teemme töitä yritysten, taloyhtiöiden sekä julkisten toimijoiden kanssa.

Toimistosaneeraukset Toimitilasaneeraukset

Täsmällisyys herättää luottamusta

Asiakkaat ovat kiitelleet laadukasta työnjälkeämme ja aikataulujen pitävyyttä – urakkamme eivät ole koskaan myöhästyneet meistä riippuvaisista syistä. Sovitut aikataulut pysyvät, kuten myös kustannukset. Hoidamme koko työn aina purkutöistä kohteen viimeistelyyn ja siivoukseen.

Nopeat muutokset kuuluvat saneerausurakkaan

Tarkasta etukäteissuunnittelusta huolimatta jonkin asteisia yllätyksiä ilmenee korjausrakentamisessa varsin usein. Suunnitelman muutoksiin onkin hyvä varautua ennalta – nopea reagointi muutoksiin ja hyvä ongelmanratkaisu erottaa urakoitsijat toisesta. Joustavuus ja kokemuksen tuoma tietotaito siivittävät jo pitkälle.

Laadukas toteutus vakuuttaa

Henkilökuntamme on osaavaa ja motivoitunutta. Laadukas työnjälki, aikataulujen pysyvyys ja kustannustehokkuus puhuvat puolestaan ovat yrityksemme vahvuuksia.

Kokonaispalvelu

Saneeraus toteutetaan suunnitelmien ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Teemme kaikki työt alusta loppuun. Puramme ja uusimme kaiken tarvittavan, kuten pintamateriaalit, sähköistykset, putkistot ja kalusteet.

Sähkö- ja putkityöt toteutamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Copyright 2018 © Agomar Oy